PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra busca la reacció contra l’Escala

Els tricolors s’estrenen a la Borda Mateu, on podrà debutar Betriu

Per JOAN JOSEP BLASCO

Cisteró, un dels jugadors més en forma, en el primer partit de lliga.
Cisteró, un dels jugadors més en forma, en el primer partit de lliga. | J.J.B.
N ecessita reaccionar. No només pels punts, sinó per convèncer amb el seu joc. A l’afició i a ells mateixos. L’FC Andorra s’estrena al camp de la Borda Mateu, terreny on es vol fer poderós en el que resta de campionat. Demà rep l’FC L’Escala, amb el que confia en sumar els tres punts que li permetin sortir de la zona de descens directe en la que es troba actualment.
 
Ahir la plantilla realitzava el primer entrenament a la que és la seva nova casa. De moment només compta amb un dia a la setmana per exercitar-se. Situació que li agradaria ampliar a un mínim de dos. «Voldríem poder entrenar més al camp on has de jugar. Sempre ajuda, per agafar referències», indica l’entrenador tricolor, Justo Ruiz, que té esperances que per les mides que té i la gespa, el seu equip es faci fort i «es converteixi ja en un camp complicat pels rivals. Esperem adaptar-nos ràpid». Perquè ho necessiten. S’estan escapant més punts dels que voldrien. «Ens estem mostrant irregulars, barrejant minuts molt bons amb dolents», assegura el tècnic, que espera una millora i una major regularitat.
 
Perquè s’estan cometent algunes errades que estan costant punts. «En aquesta categoria aquests petits detalls són els que et fan lluitar per una cosa o una altra», i que provoquen que ara els tricolors es trobin quarts per la cua. Ja són vàries les ocasions en les que l’equip domina, arriba a porteria, però li falta punteria per rematar la feina. Contra el CF Mollet UE, la setmana passada, va ser un exemple: «Crear en un partit sis ocasions i no marcar penalitza». I en una acció puntual el rival decidia el matx. «En els moments importants del partit hem de millorar», remarca, perquè el contrari amb ben poca cosa es fa amb el matx i els tres punts: «Quan el partit no és de ningú sembla que donem masses facilitats. Són situacions que s’han d’intentar evitar».
 
Per acabar amb la falta de gol dimecres es confirmava el fitxatge de Jordi Betriu, un jugador que «ens ajudarà. Té condicions i qualitat». El període d’adaptació no serà llarg perquè porta més d’un mes entrenant amb el grup. Contra l’Escala podrà debutar. Els gironins tampoc estan passant pel seu millor moment. Sumen tres derrotes seguides i tenen tres punts més que els andorrans, amb un partit més. «Ve d’una situació complicada», que segur voldran aprofitar, al que «els costa fer gols i en canvi n’estan rebent». És un conjunt que «treballa com a conjunt i defensa molt bé». Leo és baixa per lesió i són dubte Juli, Àlex i Marcus.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT