PUBLICITAT

LA MASSANA

Vives lloa el nou arquebisbe de Barcelona

Juan José Omella serà el substitut de Lluís Martínez Sistach,

Per EL PERIÒDIC

L'arquebisbe d'Urgell i copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, en la visitade dissabte a l'empresa Aigües d'Arinsal.
L'arquebisbe d'Urgell i copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, en la visitade dissabte a l'empresa Aigües d'Arinsal. | ANA / M. B.
Després de conèixer que Juan José Omella serà el substitut de l’arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, l’arquebisbe d’Urgell i copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, que era un dels candidats a ocupar aquest càrrec, va considerar durant el passat cap de setmana que Omella és «una persona molt adequada per als temps que corren».

Vives va assegurat estar content perquè han treballat junts en nombroses ocasions i es consideren amics i, reconeix que «el Sant Pare envia un bon bisbe». En aquest sentit, el copríncep episcopal s’hi va mostrar il·lusionat per poder seguir representant Andorra i confia en la continuïtat de la seva figura. «Jo ja vaig dir que Andorra podia estar tranquil·la perquè algunes veus ens volien alertar i crear problemes, però mentre la salut em doni de si i els andorrans ho vulguin, estaré al servei del país», va remarcar. Vives va fer aquestes declaracions en el marc de la Visita Pastoral realitzada a la Massana.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT