PUBLICITAT

SANT JULIÀ DE LÒRIA

Sant Julià tanca la fira Oh!Fertes amb una vuitantena de parades

Bona afluència de públic que visita els estands amb productes de les botigues

Per EL PERIÒDIC

Els carrers de la fira d’ahir, amb un bon ambient de públic.
Els carrers de la fira d’ahir, amb un bon ambient de públic. | ANA / M. B.
El barri de Rocacorba de Sant Julià de Lòria va acollir ahir la Fira de les Oh!Fertes amb una vuitantena de parades que ofereixen tot tipus de productes a preus reduïts. La cònsol major de la parròquia, Montserrat Gil, que no optarà a la reelecció en les pròximes eleccions comunal, va fer una valoració molt positiva d’aquests esdeveniments i va assegurar que «els visitants i sobretot els firaires estan molt satisfets del resultat de les fires que hem anat fent durant tot l’any», segons va afirmar en declaracions a l’Agència ANA.

El bon temps va ser el protagonista de la Fira de les Oh!Fertes de Sant Julià de Lòria, ja que va fer que milers de visitants aprofitaren per passejar pel barri de Rocacorba i comprar tot tipus de productes. Els comerciants van traure al carrer els seus objectes com ara roba, sabates, complements, bijuteria o aliments, entre d’altres, amb preus reduïts. A més, el DJ Carlvader ofereix ambientació amb música en directe.

La cònsol major també va aprofitar per passejar i fer una valoració d’aquesta edició, assegurant que «hi ha molta afluència i els resultats que tenim per part dels firaires és que estan satisfets per les vendes». Aquesta és l’última fira de l’any que se celebrarà al barri de Rocacorba, ja que la Fira de Santa Llúcia i la del vi se celebraran a l’envelat que s’habilita per aquests esdeveniments.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT