PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Esbart Laurèdia presenta en directe d’El Pont d’Arcalís

L’espectacle conjunt tindrà lloc el pròxim dissabte dia 14

Per EL PERIÒDIC

Jaume Torra i Anna Mangot, durant la roda de premsa d’ahir.
Jaume Torra i Anna Mangot, durant la roda de premsa d’ahir. | ANA
l’Esbart Laurèdia i El Pont d’Arcalís actuaran junts el proper dissabte 14 de novembre en un espectacle que estava previst per al passat mes de juliol però que finalment no es va poder realitzar a causa del mal temps. Pujant des d’Arsèguel, baixant a la Seu, Sant Julià de Lòria i allà ens trobarem és el títol de l’obra en què també participaran el Cos de Dansa, Juvenils i Bastoners. En total hi haurà la implicació d’un centenar de persones. El director de l’Esbart Laurèdia, Jaume Torra, va assegurar en la roda de premsa de presentació d’ahir que «és un luxe que una entitat cultural pugui actuar amb la música en directe d’un grup referent».
 
El proper dissabte 14 de novembre, a les 22 hores a l’Auditori Claror de Sant Julià de Lòria, l’Esbart Laurèdia i El Pont d’Arcalís posaran en escena un espectacle de música i dansa amb la col·laboració d’altres grups com el Cos de Dansa, Juvenils i Bastoners. Es tracta d’una obra que ja va estar programada dins el marc dels Vespres d’Estiu però que es va haver de suspendre per les pluges. Ara es presenta amb un caire solidari, ja que l’entrada té un preu simbòlic d’un euro en benefici de La Marató de TV3.
 
Des de l’Esbart Laurèdia consideren que aquest és un espectacle «especial», ja que poques vegades tenen l’oportunitat d’actuar amb un grup de música en directe. A més, el director de l’Esbart, Jaume Torras, va explicar que és un resum de la filosofia de dansa que té el grup. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT