PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Contractades 14 persones dins del programa Treball i Formació

El pla prioritza les persones majors de 45 anys, en atur i sense cap prestació

Per EL PERIÒDIC

Una imatge del programa Treball i Formació
Una imatge del programa Treball i Formació | EL PERIÒDIC
El Consell Comarcal de l’Alt Urgell va anunciar la contractació de 14 persones durant sis mesos per posar en marxa una nova convocatòria del programa Treball i formació, que promou i finança el Servei d’Ocupació de Catalunya i que, al territori, compta amb la col·laboració del Consell Comarcal i dels diversos ajuntaments, que també participen en el finançament.
 
Aquests nous contractes són per a tasques relacionades amb el manteniment de l’entorn forestal, dels senders i dels camins rurals arreu de la comarca, i amb el principal objectiu de la millora de la qualificació professional de les persones destinatàries. La selecció de les persones contractades s’ha fet en col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya entre els inscrits, prioritàriament més grans de 45 anys, en situació d’atur i que no cobren cap tipus de subsidi, tal i com marquen les bases del programa.
 
Les persones contractades rebran una formació professional prèvia de 90 hores, adreçada al coneixement de les eines de tipologia forestal com ara la motoserra i la desbrossadora, el seu ús i manteniment, així com coneixements bàsics de silvicultura i manteniment de senders. Posteriorment, organitzats en brigades, es dedicaran a realitzar tasques d’interès públic i social com són el manteniment de senders públics i treballs de caire forestal, com també de manteniment dels camins rurals, a tota la comarca, d’acord amb les necessitats exposades pels diversos ajuntaments. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT