PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Acord de patrocini per a l’Equip Català tecnificat

Tuga Active Wear serà el proveïdor d’equipacions per als seleccionats

Per EL PERIÒDIC

Illan Botines i Òscar Cruz, ahir.
Illan Botines i Òscar Cruz, ahir. | EL PERIÒDIC
L’Equip Català de Tecnificació d’esquí de fons comptarà des d’aquesta temporada amb el patrocini de la marca catalana Tuga Active Wear, pel que fa a l’equipació i la roba tècnica dels atletes seleccionats. La Federació Catalana d’Esports d’Hivern va signar ahir un acord amb la marca, amb seu a Igualada, perquè proveeixi des d’ara tots els esportistes que formen part dels centres de tecnificació d’aquest esport, ubicats a la Seu d’Urgell i a l’Aran.
 
La signatura del conveni entre les parts va tenir lloc a la Casa de l’Esport de Barcelona, seu actual de la Federació. Segons el president de l’ens, Òscar Cruz, això suposa «un pas més en el desig de l’FCEH d’augmentar els patrocinis als atletes d’alt nivell». De la seva part, Illan Botines gerent de Tuga Active Wear, va qualificar com «un honor, i un plaer, poder fabricar els equipaments que portaran aquests esportistes a l’hora de competir defensant el nostre país».
 
Tuga és una jove empresa catalana especialitzada en equipaments esportius personalitzats i d’alta qualitat. Fabrica el 100% de la seva producció a les seves instal·lacions d’Igualada. La marca, ja implantada en el món dels esports de muntanya, va néixer de la joventut i la passió d’un reduït grup de persones amb uns interessos en comú: la natura, l’esport i el medi natural. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT