PUBLICITAT

Encamp

Albert Ruiz, guanyador del Premi de Narrativa

Encamp finalitza la sisena edició lliurant 1.000 euros amb diferents guardons

Per EL PERIÒDIC

Un moment del lliurament del 6è Premi de Narrativa Fantàstica i de Terror d'Encamp, ahir.
Un moment del lliurament del 6è Premi de Narrativa Fantàstica i de Terror d'Encamp, ahir. | ANA / M. G. C.
La biblioteca comunal d’Encamp va ser ahir l’escenari del lliurament del sisè Premi de Narrativa Fantàstica i de Terror. D’aquesta manera, Albert Ruiz i Manel Gibert van ser els guanyadors de la categoria adults, Xavier Ribert i Marta Font es van endur el reconeixement en la modalitat juvenil i Lluís Andrés Wang i Paula Monteis van obtenir el premi en la categoria infantil. 
 
Els impulsors també van destacar que en l’edició anterior es va incorporar la categoria de vídeo i aquest any s’ha volgut mantenir. Així, el premi d’aquesta modalitat va ser entregat a Ariadna Blanch. 
 
En aquesta sisena edició es va comptar amb gairebé un centenar d’obres de les diverses categories. A més, la qualitat i l’originalitat de les literatures ha fet que per primer cop es lliuressin dos accèssits, que van ser entregats a Mònica Bordas de la categoria adult i a Roc Adran i Toni Riba en la categoria de vídeo.
 
Pel que fa a l’acte de guardons, hi van assistir una cinquantena de persones per presenciar l’entrega dels premis i els primers guardonats de les diferents categories van llegir un fragment de les seves obres. Els treballs audiovisuals també es van mostrat a tots els assistents. A més, les diverses obres presentades es poden trobar a les xarxes socials del Comú d’Encamp.
 
En aquesta ocasió, les obres havien de ser inèdites i escrites en català, dins el gènere de la fantasia i el terror i el termini per presentar-les va finalitzar el passat 31 d’octubre. Pel que fa als dos primers guanyadors de la categoria infants (sis a 11 anys) van rebre un lot de llibres; el primer premi de joves (12 a 16 anys) va rebre un Ipad mini i un lot de llibres, i un lector de llibres digitals i un lot de llibres per al segon; i en el cas de la categoria adults, el primer premi va ser de 400 euros, i el segon, de 250 euros. I en referència a la modalitat de vídeo el premi va ser de 350 euros. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT