PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

123 andorrans sol·liciten el vot per correu per a les Comunals

Són 23 demandes més que en la cita amb les urnes de les generals

Per EL PERIÒDIC

Paperetes per votar, en unes eleccions anteriors.
Paperetes per votar, en unes eleccions anteriors. | TONY LARA
Un total de 123 andorrans residents a l’estranger han fet la sol·licitud per votar per correu a les eleccions comunals del 13 de desembre. La xifra suposa 23 demandes més que en les passades eleccions generals.
 
Un cop s’han rebut les sol·licituds, el Govern procedirà a enviar les resolucions d’acceptació de vot per correu, i posteriorment enviarà el material electoral als votants. Es tracta dels segons comicis que compten amb aquesta nova modalitat de vot, i en aquesta ocasió, s’han rebut 23 sol·licituds més que en les darreres eleccions generals, quan se’n van rebre un total de 100.
 
Tal com va informar el Govern en un comunicat, la previsió és que durant la setmana del 30 de novembre els qui han fet la sol·licitud puguin fer l’enviament del seu vot per correu. 
 
La majoria de sol·licituds rebudes són de França, amb 45 demandes, i Espanya, amb 27. A més, però, han sol·licitat el vot residents a Alemanya, Anglaterra, Argentina, Austràlia, Bèlgica, Dinamarca, Estats Units, Gabon, Itàlia, Japó, Noruega, Panamà, Portugal, Suïssa, Tailàndia, Veneçuela i Xile. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT