PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Vuit ofertes passen a la segona fase per poder adquirir Vall Banc

Els candidats disposen d’un temps per fer la ‘due diligence’ del banc pont

Per EL PERIÒDIC

Albert Hinojosa, president de l’AREB, davant els grups parlamentaris.
Albert Hinojosa, president de l’AREB, davant els grups parlamentaris. | Tony Lara
L’Agència de Resolució d’Entitats Bancàries (AREB) va informar a través d’un comunicat que ja ha finalitzat la primera fase del procés de venda de Vall Banc i que vuit candidats han estat seleccionats per accedir a la següent etapa.
En la citada notificació, l’AREB apunta que per tal d’«establir un procediment competitiu, transparent, objectiu i no discriminatori, Key Capital Partners, com a assessor financer exclusiu i per mandat de l’AREB, va mantenir al llarg des darrers mesos converses informals amb 51 possibles candidats a participar en aquest procés».
A partir del dia 29 d’octubre, assenyala el despatx, Key Capital Partners va convidar a 31 de les 51 candidatures que ja havien confirmat el seu interès previ, a participar en la primera fase del procés de venda i se’ls va donar un teaser que recollia informació bàsica sobre Vall Banc, i un acord de confidencialitat.
Segons el comunicat de l’AREB, tots els candidats que van signar aquest acord de confidencialitat van rebre una carta de procés que indicava les regles de presentació. El procés es va reduir a nou propostes rebudes i, tenint en compte els criteris definits per l’AREB, vuit van acabar de superar amb èxit el filtre i van accedir a la segona fase del procés de venda de Vall Banc.
Ara, aquests vuit candidats seleccionats disposaran d’un període de temps, que el comunicat no defineix, perquè puguin dur a terme un procés de due diligence sobre Vall Banc, «previ a la presentació de les seves ofertes vinculants».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT