PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Noah Albaladejo, a la final per ser el millor d’Europa

L’andorrà s’enfronta a Lukas Joas a la votació de ‘Downdays Freeski Culture’

Per A. CANES

Noah Albaladejo, al centre, celebra una victòria amb els seus acompanyants al podi.
Noah Albaladejo, al centre, celebra una victòria amb els seus acompanyants al podi. | #GASS
Des de principis de mes, la prestigiosa pàgina web del sector, Downdays Freeski Culture, va iniciar una votació popular per decidir quin ha estat el millor esquiador d’Europa de l’any. Entre els riders que van entrar en la llista de possibles escollits hi ha l’andorrà Noah Albaladejo. 
 
Després de tres rondes, l’esquiador del Principat va arribar ahir a la final de la votació, en la qual competeix amb el jove Lukas Joas per ser considerat el millor del continent. «És una de les màximes coses que un pot aspirar en el món del freeski. Per a mi és una gran satisfacció veure que vaig en el bon camí i em motiva de cara als propers anys», explica Albaladejo en relació al fet de ser a la final i ser, possiblement, escollit el millor d’Europa. «Això dóna una repercussió molt alta que després va bé a l’hora de fer altres competicions, els seguidors i patrocinadors». 
 
«Ho veig difícil, perquè Joas va molt fort. Esquio molt diferent a ell i té altres accions... Està complicat però m’agradaria molt», comenta respecte a les opcions de guanyar. Al tancament de l’edició guanyava per un 56-44%. La votació finalitza el dilluns, moment en què es descobrirà qui ha estat el més votat i escollit com el màxim rider del continent.
 
Una temporada que promet

Albaladejo està pendent de la votació, però segueix treballant en les pel·lícules i ja té tres competicions programades per aquest hivern. Una d’elles és el B&E Invitational, el qual va guanyar aquesta temporada i que l’ha situat tant bé en la votació de Downdays Freeski Culture. També serà a l’Slash Cup, que es farà a Andorra, concretament al Peretol, i que comptarà amb molts competidors internacionals de nivell, a finals de temporada, i farà també a Canada en una competició de carrer a càrrec de la marca Redbull. 
 
A banda de les competicions ja programades, Albaladejo seguirà amb els seus diversos projectes. Avui viatja a Estats Units, a Califòrnia, on s’hi estarà un mes. Serà des d’un altre continent on descobrirà si és considerat el millor d’Europa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT