PUBLICITAT

Coll de Nargó

Detingut un home a la C-14 per transportar tres quilos d’haixix

Els 300 embolcalls confiscats tenen un valor al mercat il·lícit de 16.515 euros

Per EL PERIÒDIC

Embolcalls d’haixix interceptats en un control a la C-14 a Pons.
Embolcalls d’haixix interceptats en un control a la C-14 a Pons. | MOSSOS D'ESQUADRA
Els agents dels Mossos d’Esquadra van detenir dimecres un home de 32 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Barcelona, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. Segons ha informat RàdioSeu, al maleter del seu vehicle els agents van localitzar un total de 300 embolcalls d’haixix preparats per a ser venuts. Els Mossos van remarcar que la droga comissada podria haver tingut un valor al mercat il·lícit de 16.515 euros, segons les taules de preus de l’Oficina del Ministeri d’Interior.
 
Els fets van tenir lloc cap a les 11.00 hores del matí, quan una patrulla de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) de la Regió Policial del Pirineu Occidental que estava efectuant un control preventiu de pas a la C-14, dins del terme municipal del Coll de Nargó, va aturar un cotxe per tal de fer les comprovacions adients. Els agents van detectar que durant les tasques d’identificació, el conductor va mostrar una actitud neguitosa i va contradir-se a l’hora d’explicar la seva destinació final.
 
En aquell moment, els agents que estaven efectuant la inspecció del vehicle van localitzar al maleter tota la droga, amb un pes de 2.987 grams. Seguidament, la policia va procedir a la detenció del conductor com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i l’home va passar el mateix dimecres a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Seu d’Urgell.
 
Altres detencions / La Guàrdia Civil i els Mossos d’Esquadra del Pirineu han efectuat durant els darrers dos mesos un mínim de cinc detencions greus per casos de contraban. La més recent, a banda de la esmentada anteriorment, és la confiscació de material divers de contraban, presumiblement procedent d’Andorra, per valor de prop d’11.000 euros. 
 
Els decomisos es van produir a la duana de la Farga de Moles i a la C-14, a Ponts. En el la confiscació es van localitzar perfums i cosmètics valorats en 8.579 euros, que no havien estat declarats en la seva entrada en territori estatal procedents d’Andorra. Els dos infractors, de 29 i 34 anys i de nacionalitat xinesa, transportaven en total 3,74 litres d’aigua de colònia, 745 ml de perfum i 7,235 litres de crema cosmètica. La franquícia per a aquesta classe de productes està limitada a només 0,75 ml per persona i dia. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT