PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Joan Enric Vives transmet el seu condol a Hollande

El copríncep ha enviat un comunicat condemnant els actes

Per EL PERIÒDIC

Bibes en una recepció al Palau Episcopal
Bibes en una recepció al Palau Episcopal | Tony Lara
El copríncep Joan Enric Vives, ha transmés aquest matí el seu condol i el del poble andorrà al President de la República francesa,en un comunicat que expressa "la condemna més rotunda i el sincer condol del Poble Andorrà, de les seves Autoritats" així com el seu propi.

El comunicat afegeix que "aquest atemptat no només ha consternat a la Nació Francesa sinó que ha pertorbat la pau i ha provocat l'angoixa dels pobles i persones més enllà de les fronteres de França.
A través de V.E, vull expressar la nostra proximitat a les víctimes, a les famílies i a tot el Poble de França, en aquests moments de dolor. També la nostra  condemna a la difusió de l’odi que provoca tota forma de violència i d'atacs que destrueixen la vida humana, violen la dignitat de les persones, o van en contra del bé fonamental de la convivència pacífica entre les persones i els pobles, més enllà de les diferències de nacionalitat, religió i cultura."

Clou dient que encomana les víctimes a la misericòrdia de Déu, i que tota la Diòcesi d’Urgell i el Principat d’Andorra pregarà pels ferits, pels familiars i amics de tots els afectats.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT