PUBLICITAT

L’escriptor Albert Salvadó informa des de París que es troba bé

La filla de la cònsol major d’Escaldes no s’ha vist afectada pels atemptats a la capital francesa

L'aplicació de Facebook París Terror Attacks
L'aplicació de Facebook París Terror Attacks
L'escriptor andorrà Albert Salvadó es troba aquests dies a París i a la seva pàgina del Facebook ha reflectit les seves impressions sobre els atemptats d'ahir a la capital gal·la.

A primera hora d'avui Salvadó ha enviat un comunicat on informa que està bé mitjançant una aplicació de la xarxa social Facebook que permet contactar amb les amistats que es troben a la zona i confirmar que estan bé i es troben fora de perill. Amb l'aplicació Paris Terror Attacks  es pot comunicar a les amistats que estaves a la zona però que no t'ha succeït res.

Fa unes hores, escrivia a la seva pàgina de la xarxa socia:l " Estem bé físicament, però molt afectats. No sabem ni què dir. Ens ha agafat a casa. Només de pensar-hi se'ns posa la pell de gallina. S'ha tornat boja la humanitat?". Per afegir poc després: "Tinc el cor fet miques de pensar en els innocents que han mort als atemptats de Paris. No em surten les paraules”.
Al cap d'una estona penjava la ja popularitzada imatge de la Torre Eiffel transformada en símbol de la pau amb el comentari "Paris plora davant la desgràcia. Paris plora per la humanitat. Paris plora per la bogeria. Paris plora per la pau al món. Paris és avui al centre de tots els cors".

Finalment prop de les onze del matí ha expressat el seu rebuig als atemptats comentant que "és increïble, però real. No hi ha cap bèstia sobre la terra capaç de realitzar una massacre com l'esdevinguda a París, excepte l'ésser humà. I diuen que som l'animal racional, el que és capaç de raonar. No ens queda més remei que posar, cadascú de nosaltres, el contrapunt i demostrar que és cert. Em solidaritzo amb tots els meus congèneres que busquen viure i conviure en pau. M'uneixo a tots els cors que avui sagnen per les víctimes de Paris, a tots els pares, germans, parents i amics dels que han mort sense tenir culpa de res, simplement perquè hi eren. DEP".

També la filla de la cònsol d’Escaldes-Engordany, Trini Marin, es troba a la capital francesa, i sortosament no s'ha vist afectada pels atemptats d'ahir. Molts són els habitants d'Andorra que tenen els seus fills cursant els estudis a París, pel que la preocupació és encara més gran. Aquest és el cas, per exemple, de la filla de Marín, que ha confirmat que està fora de perill i que no s'ha vist afectada pels atemptats.

Recordem que per tal de poder donar servei a les persones que es trobin desplaçades a França, el Ministeri d’Afers Exteriors ha habilitat el telèfon d’emergències consulars, el +376 324292, que està disponible les 24 hores. De la mateixa manera l’ambaixadora d’Andorra a França, Cristina Rodríguez, ha posat a disposició el número de telèfon +33 613 851 443, per a consultes i emergències.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT