PUBLICITAT

LA SEU D'URGELL

Caminada a la Seu amb motiu del Dia Mundial de la Diabetis

L'acció també va servir a l’ADAU per oferir tota la informació sobre la diabetis

Per EL PERIÒDIC

Els participants de la Caminada es van voler fotografiar pel record al Parc Olímpic del Segre.
Els participants de la Caminada es van voler fotografiar pel record al Parc Olímpic del Segre. | Radio Seu
Amb motiu del Dia Mundial de la Diabetis, la delegació a l’Alt Urgell de l’Associació de Diabètics de Catalunya (ADAU) va organitzar ahir la 12a Caminada Popular al Parc Olímpic del Segre, per sumar-se a aquesta cel·lebració. En un molt bon ambient de companyonia, gairebé un centenar d’amics es van reunir al lloc de trobada i van escollir una de les dues opcions per a participar en la Caminada.
Una part dels participants van prendre la sortida des del Parc Olímpic del Segre a les 11 del matí i van fer un recorrgeut des de la terrassa del Parc fins a la gravera i, després, van retornar al punt de sortida.
L’altre opció escollida, pels menys agosarats, era sortir des del mateix Parc a les 11:30 hores i fer un recorregut més assequible.
Com en anteriors edicions, la caminada també va servir a l’ADAU per oferir tota la informació sobre la diabetis i sobre els aliments i hàbits que ajuden a prevenir-la. L’estil de vida és un factor condicionant a l’hora de desenvolupar la malaltia. Una dieta adequada i personalitzada, juntament amb la pràctica regular d’exercici físic, mantenir un pes adequat, l’absència del tabaquisme i el consum moderat d’alcohol són factors que contribueixen a tenir un menor risc de desenvolupar Diabetis Tipus II, segons han apuntat sempre els especialistes. 
Es van col·locar diversos punts informatius i estands durant la jornada i que van tenir molt bona acollida entre tots els assistents.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT