PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Ferrer reconeix l’existència de mancances al Cedre

Tot i això, la ministra assegura que s’estan implementant mesures

Per EL PERIÒDIC

Rosa Ferrer, dissabte a l’acte del Dia mundial de la Diabetis.
Rosa Ferrer, dissabte a l’acte del Dia mundial de la Diabetis. | ANA/J.D.
La ministra de Salut, Afers socials i Ocupació, Rosa Ferrer, va afirmar, en l’acte del Dia mundial de la diabetis al Consell General, que les crítiques de l’Associació Andorrana per la Malaltia d’Alzheimer (AAMA) contra la situació al centre sociosanitari del Cedre es fan «en gran part des del desconeixement d’allò que s’està fent». 
En declaracions recollides per l’Agència ANA, Ferrer va assegurar que s’està fent un seguiment «exhaustiu» de la implementació de les mesures que, reconeix, es demanen a l’informe de tècnics francesos, i que actualment no hi ha una manca de coordinació, perquè s’està fent a través de les infermeres referents. En aquest sentit, la ministra no només va expressar el seu suport a la professionalitat dels treballadors, sinó que també va reiterar que l’adjudicació de la plaça de direcció del centre es farà amb criteris «objectius» i amb un concurs publicitat i de concurrència. En referència als casos denunciats per l’AAMA, la ministra va assegurar que només es tracta d’un cas aïllat i que ja «està resolt». 
Pel que fa a la concertació de serveis amb el nou centre SARquavitae Salita, Ferrer va avançar que s’està negociant sobre la tarifació, perquè «no és cert que sigui més barat anar a un centre privat que anar al Cedre», però va admetre que la voluntat del ministeri és poder cobrir les necessitats que hi ha en centres concertats perquè «el Cedre no pot créixer més, perquè si no, no serà eficient». H

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT