PUBLICITAT

Andorra la Vella

Gairebé 100.000 demandes d’informació a l’oficina de turisme

Comparant les dades registrades enguany amb les de l’any anterior, es detecta un increment del 35%

Per EL PERIÒDIC

L’antiga oficina de turisme de la capital, situada a la plaça de la Rotonda.
L’antiga oficina de turisme de la capital, situada a la plaça de la Rotonda. | TONY LARA
Des del primer de gener d’aquest any, l’Oficina de Turisme d’Andorra la Vella ha atès 99.136 consultes.
En els darrers tres mesos i mig, de principi de juny fins a mitjans de setembre d’enguany, s’ha facilitat informació a 66.865 turistes i excursionistes, i altres demandants. El comú de la capital destaca que, comparant les dades registrades enguany amb les de l’any anterior, es detecta un increment del 35%.
Les dades mostren que del global, 3.009 demandes van ser respostes a través de telèfon, via correu electrònic, per fax o per carta postal (3%), és a dir, sense la presència del turista que demanava la informació a l’oficina.
El 53% de les demandes les van fer visitants provinents de l’estat espanyol, un 19% provenia de ciutadans de nacionalitat francesa, el 21% de persones procedents de països europeus i el 7% restant eren consultes de visitants d’altres del món.
Els dos mesos en que es va experimentar més afluència a l’Oficina de Turisme d’Andorra la Vella van ser els d’estiu, registrant tal i com indica l’ANA,  gairebé 19.000 sol·licituds d’informació al juliol (19,16%) i més de 29.000 visites durant el mes d’agost (29,25%).

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT