PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Lescano, quart a la Nassau Cup amb el ‘Pretty Vegas’

Els vaixells participants superen grans onades i fortes ratxes de vent

Per JOAN JOSEP BLASCO

Lescano, segon per la dreta, amb part de la tripulació del ‘Pretty Vegas’.
Lescano, segon per la dreta, amb part de la tripulació del ‘Pretty Vegas’. | P.V.
La Nassau Cup Ocean Race va poder-se disputar. Amb dificultats per a la navegació després del pas de l’huracà Kate, però eren unes condicions que tal i com s’havien produït els dies anteriors els regatistes ja esperaven. El Pretty Vegas, on es trobava Marcel Lescano, va concloure en la quarta posició de la classe PHRF.
 
Les embarcacions van trobar-se amb onades que superaven els tres metres, i un vent superior als 25 nusos, que arribaven a ratxes de fins a quaranta. El Pretty Vegas, capitanejat per Álex Sastre, va necessitar 41.16 hores per completar la distància entre Miami i Nassau. El guanyador de la categoria va ser el Raisin’ Cane! amb 36 hores, seguit pel Vayu (38.59 h) i el Carinthia (39.22 h). A la Copa Salona el vaixell de Lescano es va adjudicar la victòria.
 
«Estem molt contents de l’esforç fet durant 42 hores de duríssima regata amb condicions de vent a tropical, arribant a Nassau la nit de la matinada del divendres», indicava Lescano. La tripulació del Pretty Vegas se sent satisfeta «pel resultat que hem aconseguit». Fins a sis de les embarcacions que prenien part en la regata no la van poder concloure a causa de les condicions meteorològiques. Però aquí no va concloure l’aventura, perquè s’havia de fer el retorn a Florida, aquest cop sense competir, i van haver-se d’esperar a les Bahames a que disminuís la tempesta tropical que afectava la zona. Fins ahir no van poder fer el camí a la inversa cap a Miami.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT