PUBLICITAT

ENCAMP

Mesures per evitar els accidents amb animals al port d’Envalira

Una de les accions previstes és la millora de la senyalització.

Per EL PERIÒDIC

Una imatge de les obres de la rotonda d’accés al Pas de la Casa des del port d’Envalira.
Una imatge de les obres de la rotonda d’accés al Pas de la Casa des del port d’Envalira. | Tony Lara
El Govern i el Comú d’Encamp van acordar implantar les mesures necessàries per evitar els accidents amb animals al port d’Envalira. El ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, i la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, es van reunir amb el cònsol menor d’Encamp, Jordi Torres Arauz, i van determinar que abans de la primavera es reforci la senyalització, es millorin els tancats de Grau Roig i es modifiquin els arrestos de la Taba perquè quan s’arrendi sigui amb la condició que es tanqui la zona i que hi hagi un guarda. 
En vista de la problemàtica detectada durant aquest estiu, amb un seguit d’accidents que han tingut lloc al port d’Envalira, on els cotxes han topat amb vaques que es trobaven a la carretera, una de les accions previstes és la millora de la senyalització. 
El Govern, des del Ministeri d’Ordenament Territorial, es farà càrrec de la instal·lació d’aquests nous senyals. Seran panells lluminosos que indicaran perill per vaques, i se n’instal·laran uns cinc a la zona afectada. Pel que fa als tancats del Port d’Envalira i de Grau Roig, cal millorar-los de manera que un cop oberts els portells tornin a tancar-se sols.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT