PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

Premis de reconeixement a iniciatives empresarials

La CEA crea la primera edició dels Premis CEA, que s’entregaran el 17 de març del 2016

Per E. J. M.

El president de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA), Xavier Altimir.
El president de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA), Xavier Altimir. | TONY LARA
Per motivar i reconèixer la tasca de les empreses, i alhora per celebrar el desè aniversari, la Confederació Empresarial Andorrana (CEA) crea la primera edició dels Premis CEA, que s’entregaran el 17 de març del 2016 en un sopar. L’acte, a més, serà solidari ja que el 7% del que es recapti en l’àpat de gala es destinarà al programa Agentas. Els Premis CEA 2016 tenen sis categories, en tres de les quals s’hi poden inscriure les empreses per optar al reconeixement i en les altres tres serà el jurat qui decidirà els guanyadors.

Els premis als quals poden apuntar-se voluntàriament les empreses, fins al 31 de desembre, són: el d’emprenedoria i/o innovació, i que es pugui demostrar l’èxit de la penetració en el mercat del producte i/o servei; el de la sostenibilitat, per a empreses que destaquin per la seva gestió sostenible i/o ofereixen un producte i/o servei respectuós amb el medi ambient, i a la projecció internacional, per a empreses que exportin part dels seus serveis i/o productes i/o que tinguin delegacions internacionals.

Els premis que atorgarà directament el jurat expert són: a la trajectòria empresarial, per a empreses amb un mínim de 25 anys de feina i reputació impecable; l’especial del jurat, segons un cirteri d’actualitat i de singularitat, i el reconeixement personal a l’activitat de promoció.

Els guardons no tenen dotació econòmica, almenys en aquesta primera edició, però els premiats rebran un diploma de la CEA i un trofeu dissenyat per Marta Vendrell i David Puntas. La convocatòria dels premis serà biennal, i es combinarà amb la celebració del sopar de gala de la CEA. Els formularis d’inscripcions, els criteris que tindrà en compte el jurat i, fins i tot, per col·laborar en el patrocini dels premis, la CEA ha creat un espai a la pàgina web www.cea.ad.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT