PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

L’entrada de vehicles creix un 1,8% en el que va d’any

Més de 350.000 automòbils accedeixen al país a l’octubre

Per EL PERIÒDIC

Retencions reflectides al retrovisor d’un vehicle
Retencions reflectides al retrovisor d’un vehicle | El Periòdic
En el que portem d’any, el nombre de vehicles que han accedit al país es va veure incrementat en un 1,8%, tenint en consideració les dades del mateix període del 2014. Només pel que fa a l’octubre passat, la xifra d’accessos al país va ascendir a 354.797, un nombre situat 5,2 punts per sobre de la dada registrada el mateix mes de l’any passat, segons informava ahir el Departament d’Estadística del Govern a través del comunicat mensual en què es reflecteix l’entrada d’automòbils per la frontera.
De nou, el creixement més evident es dóna per l’accés hispanoandorrà, si bé el mes passat va augmentar el número devisitants per ambdues fronteres; un 5,8% venien d’Epanya i un 4,1% des de França.
En total, el nombre de vehicles que van entrar al país els darrers 12 mesos van ser 4.143.264, un 3,8% més que el mateix període de l’any passat. 
Dades sobre carburants/ Segueix la inestabilitat en l’àmbit de la importació de carburants. El mes d’octubre passat va créixer en un 1,2% l’arribada d’aquest producte al Principat, posada en comparació amb l’octubre del 2014. En total, van arribar 15,50 milions de litres.
Pel que fa a les dades acumulades dels darrers dotze mesos la importació de carburants ha estat de 176,40 milions de litres, el que suposa una variació positiva del +0,8% respecte als 175,05 milions de litres importats durant el període anterior, tal com va informar ahir el Servei d’Estadística.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT