PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

FC Andorra: Regularitzar els bons moments

L’FC Andorra encara no ha guanyat dos partits consecutius

Per A. CANES

Arturo Gándara lluita una pilota en el partit davant l’Escala.
Arturo Gándara lluita una pilota en el partit davant l’Escala. | J. J. B.
Va costar que arribés la primera victòria. Concretament, van haver de passar cinc jornades per poder sumar tres punts en un mateix partit. Abans, s’havia pogut assolir dos empats, però l’equip estava lluny del que es volia. A partir d’aquell primer triomf, l’FC Andorra ha pogut guanyar en dues ocasions més oferint bon joc, sobretot en la seva estrena als camps del Centre d’Entrenament de la FAF, fa dues setmanes davant L’Escala. Tot i això, de moment l’equip segueix mostrant mancances de manera continuada en diversos aspectes del joc que necessita corregir. 
 
Per tant, el que vol ara el conjunt dirigit per Justo Ruiz és regularitzar les bones situacions que s’han vist quan l’equip tricolor ha jugat al Principat. Demà s’enfronten a un equip que també pateix per guanyar en aquest inici de temporada, el CF Lloret, que tan sols té dos punts més que el conjunt tricolor, amb un partit disputat més. De fet, només ha obtingut dues victòries en onze partits i arriba al Principat amb una ratxa de tres empats consecutius. És un rival òptim per provar de sortir de nou de la zona conflictiva de la classificació, en la qual s’hi troba l’FC Andorra després de la derrota de la setmana passada. 
 
En 10 partits disputats, els de Ruiz no han pogut acumular dues victòries de manera consecutiva fins el moment, mostra de la falta de regularitat que pateix l’equip en aquestes primeres setmanes de competició a Primera Catalana. La solució d’errades defensives comeses en les darreres derrotes serà important per determinar el guió de l’enfrontament de demà a les 16h, hora habitual de partit. 
 
On sembla que sí ha estat a l’alçada fins el moment l’Andorra ha estat en els duels a casa, on només ha cedit cinc punts fins el moment. El conjunt tricolor disputarà el partit davant el Lloret amb l’objectiu afegit de poder mantenir-se fort a casa i imbatut als nous camps de la Borda Mateu, després de l’estrena triomfant de fa dues setmanes.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT