PUBLICITAT

Andorra La Vella

Un públic absent

El Consell General fa un minut de silenci pels atemptats de París i il·lumina la Casa de la Vall amb els colors de la bandera francesa

Per ESTEFANIA GRACIA

Minut de silenci a la Casa de la Vall amb la bandera de França de fons, ahir, amb els consellers generals.
Minut de silenci a la Casa de la Vall amb la bandera de França de fons, ahir, amb els consellers generals. | TONY LARA
«En aquests moments de trasbals volem reafirmar l’amistat d’Andorra amb la república francesa, amb qui compartim uns estrets vincles històrics i institucionals». Amb aquestes paraules el síndic general, Vicenç Mateu, va rememorar ahir els darrers atacs a França i va mostrar la germanor del Principat vers les víctimes del terrorisme. Una companyonia no va quedar tan palesa durant la il·luminació de la Casa de la Vall amb els colors integrants de la bandera francesa, ja que a banda dels tècnics i organitzadors de l’acte, pocs més van presenciar la imatge de suport incrustada a la façana d’un dels edificis més emblemàtics d’Andorra. 
 
Els curiosos que anaven passat en front del mural de llum es paraven uns segons per fer una fotografia amb el mòbil i penjar-la a l’instant a les xarxes socials, però aquesta estona era si més no insuficient per veure, contemplar o rememorar les víctimes i ferits dels atemptats, l’objectiu principal pel qual sembla que havia d’estar present la bandera. 
 
Així, tots els parlamentaris del Consell van haver de posar per fer la foto de família davant d’un públic absent. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT