PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Màxima alerta davant l’Unicaja de Màlaga

El MoraBanc vol sumar la primera victòria com a local

Per JOAN JOSEP BLASCO

Clark, en una acció del partit contra el Bilbao.
Clark, en una acció del partit contra el Bilbao. | Tony Lara
Ni venir d’una victòria ni pensar que l’Unicaja de Màlaga està tocat perquè s’està mostrant massa irregular a la Lliga Endesa fa pensar en què no serà un partit complicat. El BC MoraBanc confia en sumar la tercera victòria, que seria la primera a casa.
 
L’entrenador del MoraBanc, Joan Peñarroya, remarca que «tenim un problema si pensem que l’Unicaja no ve en forma», per la qualitat de la seva plantilla. Els andalusos «tenen l’obligació de guanyar però és un equip acostumat a jugar amb aquesta pressió». El tècnic exposa que «el nostre objectiu és arribar al final del partit amb opcions de victòria. Això voldrà dir que hem fet bé les coses». Betinho admet que «estem una mica irregulars. El que hem de fer és estar més concentrats».
 
Més controls de seguretat / Els atemptats de la setmana passada a Paris fa que a tot Europa s’hagin extremat les mesures de seguretat. Els esdeveniments esportius no en són cap excepció. La policia realitzarà controls més exhaustius a l’entrada, pel que el club recomana que els espectadors vagin amb temps al pavelló perquè l’accés serà més lent.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT