PUBLICITAT

SANT JULIÀ DE LÒRIA

Centenars de joves tornen al festival musical catòlic a Canòlich

El plat fort s’espera avui amb l’arribada del grup ‘Teràpia de Shock’

Per EL PERIÒDIC

Els organitzadors del Canòlich Music durant la seva presentació.
Els organitzadors del Canòlich Music durant la seva presentació. | ANA/G.LL.T
Centenars de joves van participar ahir de la jornada d’obertura del Canòlich Music Festival, un festival consagrat als valors cristians que enguany arriba a la seva tercera edició i que aquesta nit continua amb l’actuació de grup català Teràpia de Shock. 
Grups del col·lectiu adolescent provinents de Catalunya i València però també veïns del nord i joves del mateix Principat, van participar dels primers actes d’aquest esdeveniment pensat amb la voluntat de transmetre’ls amb la música i diferents activitats els valors del cristianisme.  Els organitzadors d’aquesta proposta, però, asseguren que la seva iniciativa no va dedicada només a catòlics sinó a tot tipus de conviccions. Així, vol ser «un espai, un lloc, un moment que et faci ser tu, gaudir amb els altres i expressar-te de manera creativa, oberta i generosa».
Van donar el tret de sortida a la trobada el DJ Andy Hunter, un músic cristià conegut en el món anglosaxó i llatinoamericà per la seva música electrònica i per tocar en llocs significatius d’aquest estil com Flevo, a Estats Units o per participar de la banda sonora de Matrix Reloaded. 
Sí bé Hunter era una de les estrelles més esperades en aquest festival, una altra de les actuacions que despertava més expectatives tindrà lloc aquesta mateixa nit. El grup català Teràpia de Shock, que es troba de gira per presentar el seu darrer disc,passarà per Andorrà per intervenir al Canòlich Music Festival. Abans, però, a partir de les  sis tindrà lloc una missa amb guitarres elèctriques, i amb un estil que poques vegades s’ha vist. 
També actuaran Sal 150 i Kairoi, que ja van ser presents en edicions anteriors i el concert de gospel, amb el grup Twocats pel Gospel. Ahir, abans de començar el festival, mentre la gent arribava, al vestíbul del centre de congressos, els joves ja van poder deixar-se anar i entrar en contacte amb els altres, al ritme de l’Artista Convidat, el grup guanyador de la primera edició del concurs musical del Canòlich Music que va tenir lloc ara fa dos anys
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT