PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

S’obre el concurs online pel cartell del FeMAP 2016

Només poden participar creadors dels municipis que integren el festival

Per EL PERIÒDIC

Cartell del FeMAP 2015.
Cartell del FeMAP 2015. | RÀDIOSEU
Després dels darrers èxits, el Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) convoca per tercer any consecutiu el concurs de cartells online a través del seu web www.femap.cat per escollir la imatge de la propera edició. La iniciativa pretén estimular la creativitat i la participació d’artistes pirinencs i fomentar la difusió de la seva obra. Com cada any, només hi poden participar creadors dels municipis que formen part del festival ja consolidat. 
 
D’aquesta manera, la proposta guanyadora serà escollida en dues fases diferents. A la primera fase s’escolliran sis propostes finalistes, tres escollides per votació popular al web del FeMAP i tres per decisió d’un comitè tècnic format per l’Associació FeMAP i representants dels municipis participants a l’edició 2016. I ja a la fase final, un jurat d’especialistes decidirà el cartell guanyador. D’altra banda, les bases del certamen de cartells d’aquest any es poden consultar al web del FeMAP www.femap.cat.
Durant l’edició passada, es van presentar un total de 22 propostes de creadors dels municipis participants. La guanyadora va ser la dissenyadora Creixell Solduga de la Pobla de Segur amb el cartell titulat Sons d’aquí. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT