PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Solana també reclama que l’equip ha de millorar encara més

El director general creu que Peñarroya i els jugadors han fet el que se’ls demanava

Per ALBERT CANES

Schreiner parla amb Jones, en el duel davant l’ICL Manresa.
Schreiner parla amb Jones, en el duel davant l’ICL Manresa. | Tony Lara
Dues victòries seguides amb un joc sòlid, però amb petits moments de delicadesa, no són suficient per al MoraBanc Andorra. El tècnic de l’equip tricolor, Joan Peñarroya, ja ho va comentar a la roda de premsa posterior al duel davant el Màlaga: «Hem d’estar contents, però vull un equip millor, hem de ser ambiciosos». 
 
A aquesta petició s’hi va sumar el director general del club, Francesc Solana, que està satisfet amb les dues últimes actuacions però també vol més. «Crec que ho podem fer millor. No perquè ho pensi, sinó perquè ho hem demostrat. La cara de l’equip en els dos últims partits ha canviat molt i hem de seguir treballant», explicava Solana, que va destacar que el treball realitzat en les setmanes prèvies estava començant a donar resultats: «Ara s’està reflectint la feina de la que parlàvem que durant la setmana estàvem contents amb la feina, però els partits no ens sortien. Els jugadors han fet un pas endavant, tothom ha sigut conscient de la dificultat i s’ha posat l’uniforme de treball per posar-ho a disposició de l’equip».
 
El director general va explicar que el tècnic i els jugadors han fet el que se’ls demanava en els moments més delicats, i per això els resultats comencen a ser més positius: «Tothom ha sigut conscient de la seva responsabilitat. El Joan ha et la seva feina, seguint creient en el que feia i ha fet diferents canvis dins de l’equip que ens han ajudat a ser més sòlids i juntament amb la responsabilitat dels jugadors ens ha donat una altra cara». Malgrat tot, Solana recorda que «Això acaba de començar i segur que tornem a passar moments de dificultat. Esprem que aquest inici ens serveixi per superar amb experiència aquestes dificultats».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT