PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

El Cadí la Seu fitxa la base australiana Nicole Romeo

El club de bàsquet ha buscat una substituta a Santa Okockyte

Per EL PERIÒDIC

Nicole Romeo
Nicole Romeo | CADI LA SEU
Després de la desvinculació de Santa Okockyte, la comissió esportiva del club Cadí la Seu ha fitxat la base australiana Nicole Romeo, de 26 anys. La jugadora es va incorporar ahir als entrenaments de l’equip que dirigeix Joan Carles Pie. Romeo s’ha mostrat molt contenta de tenir l’oportunitat de poder competir i treballar en la Lliga Femenina i al Cadí la Seu, «un equip capdavanter pel treball i estil de joc diferencial dintre d’una de els millors competicions del bàsquet femení europeu».
 
El club ha apostat per Romeo per la seva capacitat de direcció, per ser bona llançadora de tres punts, pel joc 1x1, per ser molt dinàmica en els dos costats del camp i per la bona actitud defensiva. Romeo ha desenvolupat la seva carrera en les lligues professionals d’Austràlia, tot i jugar durant una temporada a la NCAA, a la Universitat de Washington, i la temporada 2014-2015 va jugar amb el campió alemany, el Wasserburg.
 
La jugadora australiana, amb passaport italià, debutarà amb l’equip urgellenc la pròxima jornada, la desena de la temporada,  que es jugarà al Palau d’Esports de la Seu d’Urgell diumenge que ve, en un partit que disputarà contra l’equip basc IDK Gipuzkoa (a les sis de la tarda). 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT