PUBLICITAT

Andorra La Vella

Veà aborda l’era de la connexió al segon fòrum d’empresa

La digitalització i la diversificació copsen l’esdeveniment

Per EL PERIÒDIC

Carles Casadevall exposa a l’anterior fòrum d’empresa.
Carles Casadevall exposa a l’anterior fòrum d’empresa. | ANDORRA TELECOM
El president del capítol espanyol de la Internet Society, Andreu Veà, intervindrà el proper dijous, 26 de novembre, al segon Fòrum d’Empresa  que organitza Andorra Telecom i que, enguany, se centra en «la diversificació i la digitalització: reptes d’avui». Durant la trobada entre empresaris i professionals del sector i l’operadora de telecomunicacions, Veà parlarà sobre Bio highlights, tot reflexionant i analitzant la nova era que afrontem en un món totalment connectat. 
 
La temàtica triada en aquesta segona edició del Fòrum està molt relacionada amb el procés de canvi que viu tant Andorra Telecom com el mateix teixit empresarial. L’obertura anirà a càrrec del director general de la companyia, Jordi Nadal, que explicarà als assistents el procés de diversificació que afronta l’operadora de telecomunicacions, un procés d’obertura de noves vies de negoci i internacionalització de l’activitat, segons informa la parapública a través d’un comunicat de premsa.
 
La segona de les ponències anirà a càrrec del director de Relació amb el Client i Màrqueting d’Andorra Telecom, Carles Casadevall, que baixarà al detall amb els nous serveis de diversificació que la companyia està desenvolupant a través del Departament de Desenvolupament Estratègic i Innovació.
 
El responsable de vendes d’Andorra Telecom, Josep Vilana, dedicarà la seva intervenció als serveis d’empreses sobre fibra òptica en un moment en que la companyia encara un ambiciós pla d’apagada del coure, previst a Andorra la Vella, Escaldes-Engordany i Sant Julià a finals del juny del 2016 i a la resta del país a finals d’aquell mateix any. Vilana explicarà tant l’estat del projecte, com les novetats en productes i serveis substitutius per a empreses, així com els nous serveis que hi ha previstos en els propers mesos.
Finalment un dels plats forts del Fòrum serà la conferència del president del capítol espanyol de la Internet Society amb una conferència, titulada «Bio highlights».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT