PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

Tres detinguts més en el marc de l’operació policial ‘Canó’

La Policia ja ha identificat vuit persones en el cas de tràfic d’heroïna

Per EL PERIÒDIC

Façana de l'edifici de la Policia a Escaldes-Engordany
Façana de l'edifici de la Policia a Escaldes-Engordany | Àlex Lara
La Policia ha informat de tres detencions més en el marc de l’operació Canó, que va començar el mes de juny amb la detenció de tres persones per tràfic i consum d’heroïna. La setmana passada, la Policia va informar que havia detingut dues persones més i ahir, en el balanç setmanal de detinguts, va fer públic que hi ha tres detinguts més: un andorrà de 43 anys i un resident portuguès de 33 anys, tots dos detinguts el 16 de novembre, i un resident portuguès de 49 anys, detingut l’endemà.
 
L’operatiu antidroga Canó, sobre tràfic i consum de heroïna, ja ha provocat la detenció de vuit persones. Els primers detinguts van ser tres residents portuguesos de 37, 33 i 28 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública (tràfic i consum de heroïna). L’operació va permetre el decomís de 22,5 grams d’heroïna, 145,93 grams d’haixix, quatre pots de metadona (substància utilitzada per adulterar la cocaïna) i diferents estris destinats a la preparació, venda i consum de substàncies estupefaents. La droga comissada hauria suposat al mercat unes 200 dosis per un valor aproximat de 3.000 euros. 
 
D’altra banda, la Policia va notificar ahir que la setmana passada va detenir deu persones més, una de les quals per presumpte agressió física a la seva exparella i una altra com a presumpte autora d’amenaces i port d’una navalla en el transcurs d’una discussió entre vàries persones a la via pública. També hi ha hagut cinc detinguts per conduir sota els efectes de l’alcohol, un dels quals va provocar un accident i després va amenaçar i injuriar els agents de Policia i va provocar danys al vehicle policial.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT