PUBLICITAT

SANT JULIÀ DE LÒRIA

UL+LdA diu que el Govern és «hostil» amb Naturlandia

Laurèdia en Comú diu que la gestió del parc d’oci és deficient

Per EL PERIÒDIC

Un grup de visitants a Naturlandia en una imatge d’arxiu.
Un grup de visitants a Naturlandia en una imatge d’arxiu. | TONY LARA
La candidatura de Laurèdia en Comú, que encapçala Josep Vila, es va felicitar ahir en interpretar que el seu oponent a les eleccions comunals, Joan Albert Farré, d’Unió Laurediana + Liberals d’Andorra, coincideix en què «s’ha fet una deficient gestió de Naturlandia». En un comunicat, Laurèdia en Comú va celebrar que l candidat d’UL «reconegui amb la proposta de noves solucions que la manera de gestionar la instal·lació no ha estat l’encertada», en referència a les declaracions que Farré va fer diumenge des del parc d’oci i natura ubicat a la Rabassa.

Farré va voler rebatre les afirmacions dels seus opositors i va matisar que «el Comú actual ha fet la millor gestió que ha pogut tenint en compte tres factors: el primer, que han estat els primers anys d’obertura del parc; el segon, el context de crisi econòmica, i en tercer lloc, que el Govern és hostil i mai ha volgut donar suport al parc». Farré va reiterar que el Govern de Martí «té animadversió al parc» i va recordar que «la multa de 60.000 euros que li vol imposar és una prova més».

Farré va puntualitzar que UL vol posar en marxa «un nou pla de gestió que permeti l’entrada de nous inversors estratègics i oferirem al Govern la possibilitat de vincular-s’hi». L’objectiu és «una gestió més eficient per alleugerir el pes de Naturlandia en les finances comunals».

Per la seva part, Laurèdia en Comú (independents+DA+SDP) va afirmar que el partit «es mostra totalment d’acord amb Farré sobre la necessitat de cercar respostes immediates als problemes de Naturlandia que acumula un dèficit de 16,5 milions d’euros».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT