PUBLICITAT

ENCAMP

UP+DA esperen que la presència de tres opcions a la parròquia no els penalitzi

La candidatura combina "l’empenta de la joventut amb el seny de la gent amb experiència"

Per EL PERIÒDIC

Jordi Torres, Ester París i Aleix Varela, ahir a la presentació a Encamp.
Jordi Torres, Ester París i Aleix Varela, ahir a la presentació a Encamp. | ANA / G. LL. T.
Els integrants de la candidatura d’UP+DA a les eleccions comunals d’Encamp es van donar a conèixer ahir amb un esmorzar amb els mitjans de comunicació. El cap de llista, Jordi Torres, va destacar que l’equip que l’acompanya és «molt dinàmic» i que «combina l’empenta de la joventut amb el seny de la gent amb experiència».

En relació al fet que en aquesta ocasió es presentin tres llistes a les eleccions, Torres es va mostrar confiat que això no els penalitzarà i que es repetirà la tònica de les darreres eleccions generals.

El candidat a cònsol major va remarcar que la candidatura que presenta UP+DA vol donar continuïtat a la tasca feta els darrers quatre anys per la majoria de la qual ell mateix i quatre integrants més de la llista n’han format part. En aquest sentit, va destacar que la llista combina la presència d’aquestes cinc persones que «ja han estat a l’administració» amb «gent nova que està molt il·lusionada».

Torres va destacar que «els darrers dos anys de mandat ja s’ha notat una empenta, i l’objectiu de la candidatura és acabar de desenvolupar millores a Encamp i al Pas de la Casa».

En relació al fet que en aquesta ocasió es presentin tres llistes, una més que fa quatre anys –a causa de l’escissió dels Liberals– Torres s’ha mostrat confiat que això no els afectarà massa. Va admetre que la presència d’aquesta llista «ens resta a nosaltres», tal com es va poder veure en les eleccions generals del març, quan aquest partit també va fer llista a la circumscripció territorial.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT