PUBLICITAT

Ordino

Aprovats 11 milions en ingressos i vuit en despeses

Ordino vol acabar l’any amb una tresoreria d’1,6 milions d’euros

Per EL PERIÒDIC

La sessió del Consell del Comú d’Ordino, ahir.
La sessió del Consell del Comú d’Ordino, ahir. | COMÚ D'ORDINO
Durant la sessió del Consell del Comú d’Ordino d’ahir es va aprovar un pressupost de funcionament pel 2016 per l’entrada en vigor de les lleis de bases d’ordenament tributari i de la Llei de sostenibilitat financera i estabilitat pressupostària –coneguda com Regla d’or– pel proper gener i per l’entrada en funcions d’un nou equip comunal. L’objectiu és, segons va explicar el conseller de Finances, Jordi Ordóñez, «dotar el nou mandat de la possibilitat del funcionament normal fins a l’aprovació del nou pressupost dins el marc de la Regla d’Or».
 
Es tracta així d’un pressupost de 11.105.024 euros pel que fa als ingressos i de 8.948.302 euros de despeses, el que dona un superàvit de 2.156.721 euros pel fet de no considerar despeses d’inversió ni aportacions a les societats públiques. Pel que fa a les partides de personal i de subministrament de béns i serveis són gairebé idèntiques a les del 2015, però dotant al capítol de personal algunes partides com els 30.000 euros de previsió per l’augment de les cotitzacions de la CASS, o rebaixant els honoraris polítics pel fet de passar de 12 a 10 consellers.
 
D’altra banda, es preveu acabar aquest exercici amb un romanent de tresoreria positiu de 1.573.000 euros, pel que sumant-hi el superàvit d’aquest pressupost, «el nou mandat disposarà de llibertat real sobre 3.680.000 euros per destinar a inversió, rebaixa d’endeutament, transmissions de capital a les societats, o el que aprovi dins el marc de la llei», va concloure Ordóñez. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT