PUBLICITAT

Andorra la Vella

Stojanovski és dubte

Viatjarà amb l’equip a Múrcia però Peñarroya es mostra «bastant pessimista» amb què pugui jugar-hi

Per Iván Moure

Stojanovski, d’esquenes, es lamenta després de fallar un tir en la derrota del MoraBanc contra el Manresa, el 25 d’octubre passat al Poliesportiu.
Stojanovski, d’esquenes, es lamenta després de fallar un tir en la derrota del MoraBanc contra el Manresa, el 25 d’octubre passat al Poliesportiu. | TONY LARA
Ahir divendres, dos dies abans del partit al Palacio de los Deportes de l’UCAM Múrcia, la visió de Joan Peñarroya sobre el partit del MoraBanc Andorra corresponent a la vuitena jornada de la Lliga Endesa no era la més òptima. «Bon dia. Ha estat una setmana difícil», va ser la seva presentació en la roda de premsa d’ahir al ja recuperat Poliesportiu.
 
Perquè des de dimarts, el sistema de calefacció ha causat estralls al vestidor fins el punt que dimecres es va haver de suspendre l’entrenament vespertí i ahir va haver d’exiliar al Prat Gran d’Escaldes per no tornar a trencar la rutina de sessions. Ahir l’obsoleta calefacció de trenta anys de vida –els mateixos que la instal·lació– va tornar a donar signes de vida i la plantilla tricolor va poder tornar a exercitar-s’hi, però no va amagar el tècnic egarenc que no s’ha pogut treballar en les condicions habituals. «La setmana no ha sigut bona, tot i que felicito els jugadors per l’esforç que han fet»., va reconèixer resignat a un mal que va i ve cada hivern sense avís.
 
«I a sobre», va continuar Peñarroya, «Stojanovski pateix una lesió muscular que ha fet que ahir no entrenés per dijous], avui [per ahir] tampoc i segurament diumenge no jugui. Tenim la intenció de què viatgi amb l’equip però ara mateix sóc bastant pessimista amb que pugui jugar», va admetre.
 
En definitiva, que el bon moment atípic que estava vivint el MoraBanc fruit de les dues derrotes seguides s’ha vist alterat abans de la recerca del tercer triomf, en una pista en la qual el curs passat es va guanyar, però contra un que durant aquest estiu ha fet retocs per aspirat al play-off pel títol. ««Tenen jugadors importants com Campazzo, Wood, Cabezas... Els citaria a tots. I un entrenador de primer nivell europeu [Fotis Katsikaris. No han començat bé però s’ha de tenir en compte amb qui ha jugat», van ser les primeres pinzellades sobre el rival que espera demà a l’equip que dirigeix Peñarroya.
 
Es refereix el tècnic del MoraBanc a que el Múrcia porta un balanç desfavorable a dia d’avui de dues victòries i cinc derrotes però ha perdut amb Unicaja, CAI, Barça, Baskònia i Manresa. Tret de l’últim i l’equip aragonès –que va acabar novè amb els mateixos triomfs que el vuitè, el Gran Canària–, tots van jugar el play-off el curs passat. Amb tot, els tricolors no renuncien a res i volen aprofitar els dubtes locals. «No estan en la situació que voldrien i nosaltres volem aprofitar-ho, que venim amb dues victòries seguides».
 
La tercera seria un altre pas per continuar apropant-se al top8, cosa que de la qual va refusar parlar ahir  Peñarroya, i de manera efusiva: «Porto una setmana guapa com per mirar aquestes coses...», va tancar.
 
Navarro Una possibilitat real que també va voler esquivar David Navarro: «No m’hi fixo en aquestes coses. Està tot igualat per tot arreu, hi ha nervis... Jo miro només el dia a dia i penso en Múrcia, un rival difícil intens, dur. Enganya la classificació i com estan ells. Ens espera un partit de contacte però estem preparats», va assegurar l’escorta d’Esparreguera.
 
Amb tot, el 15 del MoraBanc és conscient de que amb 3 derrotes i 4 triomfs tot es veu diferent: «Estem animats i confiats en nosaltres, sabem que podem guanyar». La clau per a ell és «la intensitat». «En els dos últims partits ens ha mantingut amb opcions fins el final, sobretnt quan patíem daltabaixos, que hem d’estar atents per evitar. Amb això, la resta de coses surten soles».
 
«VULL UN PAVELLÓ PLE» / A Múrcia la situació no està per tirar coets i ahir el tècnic, Katsikaris, no va dubtar a fer una crida a l’afició: «Vull un Palacio ple», va demanar abans de desfer-se en elogis cap a Sada i companyia: «Són un molt bon equip, molt anotador. Tenen jugadors exteriors que generen el seu propi joc i dos quatres que saben penetrar i buscar la i millor opció. Haurem de ser durs en defensa per a que ells no se sentin còmodes».
 
Més gran va fer la bola l’argentí Campazzo, un dels nous –cedit pel Reial Madrid–, qui va admetre: «Tenim un compte pendent amb la nostra afició i l’entrenador». El base argentí no dubta que la millor manera d’esborrar la mala ratxa de l’UCAM és «mirar endavant i ser positius», però a més de retòrica, va opinar sobre què fer per fer-se més difícil de guanyar: «Hem de ser un equip, perquè individualment no som bons, i també han d’aparèixer els anotadors i el joc d’Augusto Lima».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT