PUBLICITAT

Ordino

Ordino recupera l’edifici de les antigues escoles

El comú rehabilitarà l’espai per dedicar-lo a activitats socioculturals

Per EL PERIÒDIC

Signatura del conveni de cessió entre el Govern i Ordino.
Signatura del conveni de cessió entre el Govern i Ordino. | ANA / M. B.
El Comú d’Ordino recupera la titulació de l’edifici de les antigues escoles i invertirà dos milions d’euros per rehabilitar i condicionar l’espai,  per tal de poder-hi destinar així diverses activitats socioculturals de totes les associacions. El fet es va constatar ahir amb la signatura del conveni de cessió entre el Ministeri d’Ordenament Territorial i el Comú d’Ordino, amb el que el Govern retorna la titularitat de l’edifici que ha estat dedicat durant més de 50 anys a usos educatius . 
 
Per la seva part, el ministre de l’àrea, Jordi Torres, va explicar que aquest edifici havia arribat a la fi de la seva vida útil i amb la insistència de l’equip comunal s’ha decidit cedir-lo «perquè el Govern no necessita aquest espai», segons ha informat l’ANA. D’altra banda, el cònsol major d’Ordino, Ventura Espot, es va mostrar molt satisfet per haver arribat a aquest acord i va assegurar que hi ha molta gent «esperant fer ús d’aquestes instal·lacions perquè la població augmenta i les associacions demanden sales». 
 
Les antigues escoles / La nova corporació comunal serà l’encarregada de decidir quan comencen les obres i la seva durada, que dependrà de com es divideixi el pressupost.
 
Tanmateix, la cònsol menor d’Ordino, Consol Naudi, va considerar que aquest edifici està en un lloc molt adequat per acollir activitats de caràcter educatiu i cultural perquè en una zona molt petita hi ha moltes infraestructures dedicades al jovent, «com ara l’escola de primària, l’escola bressol, o un parc infantil». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT