PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Les rotondes de Castellciutat s’iniciaran abans d’acabar l’any

La glorieta de Montferrer es licitarà durant el mes de desembre per millorar la seguretat viària

Per EL PERIÒDIC

Josep Ignasi Llorens passeja pel mercat setmanal de la Seu d’Urgell.
Josep Ignasi Llorens passeja pel mercat setmanal de la Seu d’Urgell. | RÀDIOSEU
El Ministeri de Foment va adjudicar dijous passat les obres de dues noves rotondes a l’entrada de La Seu d’Urgell per la carretera general en la intersecció amb Castellciutat. Vers aquest fet, el candidat del Partit Popular (PP) de Lleida al Congrés, Josep Ignasi Llorens, va anunciar dissabte que les obres de construcció de les dues glorietes de la N-260 començaran abans d’acabar l’any. 
 
Llorens, que va visitar el mercat de la Seu acompanyat de militants del PP de la comarca, va comunicar també que durant el desembre es licitarà la glorieta de Montferrer, que compta amb un pressupost de 500.000 euros. L’obra ha estat llargament reivindicada i els ciutadans han estat demanat que es fes la construcció en nombroses ocasions, ja que la rotonda ha d’ubicar-se en un punt d’elevada sinistralitat, segons ha informat RàdioSeu.
 
D’altra banda, el candidat del PP també va recordar «les importants actuacions» que ha portat a terme el Govern de l’Estat a la comarca de l’Alt Urgell durant la darrera legislatura, com ara la millora de la carretera N-145 de la Seu a Andorra, la restauració de la Catedral de la Seu d’Urgell i la restauració de l’església d’Organyà.
 
Tanmateix, Llorens va indicar que el Govern de l’Estat té previst continuar amb la redacció de l’estudi informatiu de condicionament del tram de l’N-260 de Canturri a Adrall, per sotmetre’l a informació pública, i elaborar un nou estudi informatiu de la variant de la Seu d’Urgell. «Aquestes obres les impulsarà el Partit Popular si continua al capdavant del Govern d’Espanya», va afirmar.
 
A més, Llorens va destacar les ajudes que ha establert l’Estat espanyol per als productors de llet, després de la crisi sorgida a causa de la lliberalització dels preus i dels excedents a França. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT