PUBLICITAT

Canillo

Mandicó aposta per dinamitzar la parròquia i atraure visitants

L’únic postulant explicarà el programa «com si tingués rival»

Per EL PERIÒDIC

Mandicó i alguns membres de la llista a l’enganxada de cartells d’ahir.
Mandicó i alguns membres de la llista a l’enganxada de cartells d’ahir. | ANA / M.T.
Una molt poc emocionant campanya electoral a Canillo era engegada ahir per part de l’única opció a què els ciutadans de la parròquia podran acollir-se el dia 13 de desembre: Josep Mandicó, cap de la llista demòcrata, enganxava el seu cartell en una pissarra ubicada a la plaça Carlemany i amb lloc per a una sola pancarta. Durant la trobada Mandicó es comprometia a explicar «com si tingués rival» el contingut del seu programa, que advocarà, segons va informar l’agència ANA, per dinamitzar» el poble i atraure-hi més visitants.
 
El proper 13 de desembre es repeteix la situació amb què ja es van trobar els canillencs en arribar a la urna l’últim cop: una sola papereta al costat del sobre. Malgrat això, Josep Mandicó, el número u de l’unica formació concorrent, Demòcrates per Andorra, va comprometre’s a «pensar que ja ho tenim tot fet». Així, durant aquests 15 dies el que pretenen és «explicar el programa, casa per casa, i lluitar com si tinguéssim una candidatura rival». L’objectiu per als propers quatre anys és «dinamitzar la parròquia amb modernitat, serveis i acolliment de visitants» per demostrar que a Canillo «som capaços d’organitzar esdeveniments i de rebre visitants», tenint com a fita les finals de la Copa del Món d’esquí alpí del 2019.
 
Per als canillencs, ahir era un dia especial, ja que se celebrava Sant Serni, patró de la parròquia. Josep Mandicó es va encarregar de remarcar-ho, assegurant que, per tant, «és un molt bon dia per engegar una campanya electoral». Tot i l’optimisme, des de l’equip taronja es van mostrar preocupats pel fet que hi pugui haver un volum important de vots en blanc. Tal com ironitzava algun dels presents en l’acte, «diuen que el 13 de desembre nevarà», en referència als possibles vots en blanc. El principal objectiu és demostrar que «som capaços de rebre visitants i organitzar esdeveniments» com ara les finals de la Copa del Món d’esquí alpí del 2019. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT