PUBLICITAT

Andorra la Vella

El film ‘Turbo Kid’ i el curt ‘Cara de caballo’, el millor del 30 Dies

El 2n Festival de cinema fantàstic d’Andorra anuncia el seu palmarès

Per El Periòdic

Cartell del festival.
Cartell del festival. | El Periòdic
La pel·lícula canadenca Turbo Kid ha triomfat en la segona edició del 30 Dies. Festival de cinema fantàstic d’Andorra acaparant la majoria dels premis del certamen cinèfil: millor llargmetratge, millor direcció (François Simard, Anouk Whissell i Yoann-Karl Whissell), millor actriu (Laurence Lebouef), millor banda sonora i millors efectes especials. 
 
El jurat del festival, format per Dimas Rodríguez, Èric Palaudàries i Simón Fariza, va anunciar divendres passat el palmarès. El film Australiens s’ha endut els guardons al millor actor (Paul Adams) i al millor guió (Joe Bauer), i també el premi del públic. El millor curtmetratge ha estat Cara de caballo, de Marc Martínez, i el curt finalista ha estat A dark night at the wrong house. El jurat ha atorgat un premi especial al curtmetratge L’encenedor quàntic, de Pau Escribano, que també ha estat el favorit del públic.
 
La resta de premis han estat: millor actor de curtmetratge, Miguel Campos, per Time after time; millor actriu de curtmetratge, Allie Grant, per The Red Thunder; millor curtmetratge d’animació, l’audiovisual d’Iran Junk Girl, i, finalment, millor curtmetratge de mòbil, Daddy Choo Choo. 
30 Dies ha projectat 34 curtmetratges i cinc llargmetratges. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT