PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Grandvalira i Vallnord registren milers d’usuaris

Els dos dominis tanquen amb una bona xifra el primer cap de setmana

Per EL PERIÒDIC

Un dels usuaris durant els primers dies d’obertura.
Un dels usuaris durant els primers dies d’obertura. | GRANDVALIRA
Grandvalira i Vallnord han inaugurat aquest cap de setmana la temporada d’esquí 2015-2016, complint amb la previsió d’obertura fixada pel 28 de novembre. En el cas de Vallnord ho han fet amb gairebé 2.000 usuaris en total, un bon registre tenint en compte les limitacions d’obertura. Tot i els dubtes que es van generar fa algunes setmanes per la manca de neus, gràcies a les condicions meteorològiques dels darrers dies amb precipitacions en forma de neu molt abundants, els dominis han pogut obrir les seves portes.
Les estacions, que han iniciat la seva temporada d’esquí una setmana abans del pont de la Puríssima, han registrat una bona afluència de públic aquests dos dies, una forquilla de 800–1.000 cada jornada en el cas de Vallnord, i esperen una forta presència d’usuaris durant els dies del pont. Vallnord va obrir el dia 28 parcialment –fregant el 50%–, de l’estació Vallnord–Ordino Arcalís. Es van obrir 10 pistes d’esquí –40%– i nou remuntadors, els telecadires de la Coma i la Basera, amb gruixos de 70 cm i 35 cm de neu pols. Malgrat que l’estació de Vallnord–Pal Arinsal obrirà les seves portes el 4 de desembre, el sector de Pal ha acumulat 57 cm de neu pols a la cota 1900 metres. 
 
5.500 visitants a Grandvalira/ Pel que fa a Grandvalira, el domini va superar, segons xifres oficials, els 5.500 esquiadors, desglossat en els més de 3.500 de dissabte i els gairebé 2.000 d’ahir diumenge. Els visitants van poder gaudir de 93 quilòmetres esquiables i d’un total de 47 pistes obertes , que representen, aproximadament, un 50% de les instal·lacions. 
 
L’equip de l’estació assegura que l’organigrama segueix treballant a ple rendiment amb la vista posada en la setmana vinent per a garantir l’obertura de pràcticament la totalitat de les pistes de cara al Pont de la Puríssima. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT