S’imposa al camp de l’Avià amb un gol matiner de Victor Hugo

Per JOAN JOSEP BLASCO

Xavi Gil serveix una falta al camp de l’Avià.
Xavi Gil serveix una falta al camp de l’Avià. | UE Avià
Té un costat bo i un altre dolent. L’FC Andorra compta aquesta temporada amb dues cares, el que porta a fer grans partits i d’altres de força pobres. Visitava el camp del quart classificat, la UE Avià, i va mostrar-se molt més sòlid que no pas una setmana abans, quan va realitzar un partit nefast davant el CF Lloret. Es va imposar per 0-1.

Els tricolors van sortir forts i al minut 2 aconseguien marcar, amb un cop de cap de Victor Hugo a la sortida d’un córner. En la primera part van pressionar al rival i podrien haver ampliat distàncies. Riera no arribava pels pèls a una centrada de Ludo i Sebas va tenir a les seves botes el segon en una assistència de Betriu, però no va estar encertat. En la represa el panorama va canviar força amb l’expulsió amb targeta vermella directa d’Àlex al 58. Amb un jugador menys els andorrans van replegar-se i els berguedans van buscar l’empat. En dues ocasions Pol va evitar-ho. En el tram final Ludo enviava una pilota al travesser. Amb aquest triomf l’FC Andorra surt de posicions de descens directe.

«L’equip ha mostrat una gran actitud i un compromís enorme», exposava l’entrenador tricolor, Justo Ruiz, satisfet pel triomf però més preocupat per les oscilacions de joc que realitzen cada jornada. «Passem d’un partit com en el del Lloret on vam estar molt malament, a mostrar una gran imatge en aquest. No és la primera vegada que passa aquesta temporada», apuntava l’entrenador.