PUBLICITAT

SANT JULIÀ DE LÒRIA

UL dóna un vot de confiança al Govern pel vial lauredià

Farré espera que l’anunci de construcció no sigui electoralista

Per JOSEP ROMERO

Joan Farré (a la dreta) amb un grup de ciutadans de la parròquia, ahir.#Comunals15
Joan Farré (a la dreta) amb un grup de ciutadans de la parròquia, ahir.#Comunals15 | El Periòdic
Joan Farré, candidat a cònsol major de Sant Julià per Unió Laurediana, es va felicitar ahir per l’anunci del Govern de començar els treballs de les dues fases que falten per completar  el nou vial de la parròquia a partir de l’any vinent. Per a Farré la mesura «respon a les pressions i reclamacions fetes des de  Liberals d’Andorra i Unió Laurediana en diverses ocasions sobre el fet de donar resposta a les necessitats del comú» en un projecte que «ja no és un tema únicament de Sant Julià sinó un tema de país». 
 
Les reiterades denuncies davant «la constant hostilitat del Govern contra qualsevol projecte que pugui beneficiar Sant Julià», va assenyalar que «es veu que han fet efecte».
 
Va afegir que esperen que «no es tracti només d’una promesa electoralista sinó que sigui una realitat», tenint en compte que es tracta d’un problema constant en la circulació de la parròquia i del conjunt del Principat. És per això que ha demanat al Govern que «per una vegada sigui seriós».
 
ENERGIES RENOVABLES/ Coincidint amb el començament a París de la Cimera sobre el Canvi Climàtic, Farré va remarcar el compromís de la parròquia envers la solidaritat mundial. 
 
Els liberals lauredians, van presentar ahir les propostes programàtiques en matèria d’energies renovables, entre les que destaca la creació del segell de denominació Laurèdia Verda amb «el desenvolupament de noves vies verdes i espais d’interès natural i la instal·lació de sistemes d’estalvi energètic en tots els edificis públics». 
 
El capdavanter de la llista d’UL també va explicar que completaran la instal·lació de l’enllumenat públic en sistema led «per reduir el consum energètic i promourem la substitució progressiva del parc mòbil de vehicles a fi que els elèctrics vagin guanyant terreny».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT