PUBLICITAT

SANT JULIÀ DE LÒRIA

Vila aposta per millorar la gestió comunal

El candidat de LC es partidari de reduir el deute de 22 milions d’euros

Per JOSEP ROMERO

Plaça de la Germandat de Sant Julià de Lòria
Plaça de la Germandat de Sant Julià de Lòria | Tony Lara
El número u de la candidatura de la plataforma Laurèdia en Comú, Josep Vila, va apostar ahir per millorar la gestió de les finances comunals donat que «ja estem al límit de deute consolidat xifrat en més de 22 milions d’euros». Al respecte va assegurar que «no podem continuar amb una política d’endeutament perquè aquests diners després s’han de retornar»i «evitar que el comú acabi sent tutelats o dependent d’altres organismes o entitats».
 
Vila que, va admetre que «la corporació no és qui genera més despeses», va subratllar que el problema principal ha estat «el milió i mig d’euros que de mitjana es destinen a Naturlandia». En aquesta línia va suggerir que «potser en aquest cas hauríem de gestionar el parc fora del comú per arreglar els seus comptes». 
 
TRANSPARÈNCIA/ Justament va explicar que per alleugerir el deute mantenint el benestar de la parròquia és necessari intentar fer «una política més transparent».
Les despeses actuals del comú estan al voltant dels nou milions d’euros. Vila va assegurar que la rebaixa del nivell del deute hauria de comportar un millor servei. Va proposar, a més, motivar «una mica més als treballadors de la corporació i poder aconseguir d’aquesta manera millors resultats».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT