PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Samir, Pousa i Mateo fitxen pel Lusitans Les Barques

Jugadors de luxe que s’incorporaran al club de Da Silva l’1 de gener

Per I. Moure

Pousa, en un partit de fa dos anys amb la selecció sub-21 al Comunal.
Pousa, en un partit de fa dos anys amb la selecció sub-21 al Comunal. | EL PERIÒDIC
El pròxim 1 de gener s’obrirà el mercat d’hivern futbolístic a tots els països sota el paraigües de la UEFA i l’FC Lusitans Les Barques ja ha aparaulat tres fitxatges, tot i que encara falta un mes. Són, a més, incorporacions de gran prestigi dins del futbol andorrà: els internacionals andorrans Samir Bousenine i Christopher Pousa, i l’uruguaià Mateo Rodríguez, ex de l’FC Andorra.
 
Pousa, migcampista, i Samir, un jugador de banda que s’adapta a l’extrem i a l’interior juntament amb el central Emili Garcia, van rebre la carta de llibertat no fa ni un mes del club al qual pertanyien, l’Étoile Pennoisse –quarta divisió francesa–, principalment per la falta de minuts. Els dos primers ja han trobat un forat dins del vestidor de l’equip que dirigeix Jordi Pascual, mentre que Emili va donar el sí fa quinze dies al club on es va formar, l’FC Andorra.
 
Mateo Rodríguez, de la seva banda, és un lateral dret uruguaià que es va desvincular de l’FC Andorra fa prop de dos mesos –tot just quan va començar la Lliga a Primera Catalana– i està jugant al Lloret, rival de l’equip tricolor en el grup 1 d’aquesta categoria.
 
Degut a les baixes de Franclim i Nelio Ferreira abans que comencés la Lliga Grup Becier, el Lusitans té actualment una plantilla de 19 jugadors i els problemes amb la infermeria l’han llastat continuament fins el punt de jugar partits amb 14 efectius i tirant de veterans com Ricardo Ferreira o Bruno Pinheiro. Romero, per exemple, no  jugarà en tota la temporada en trencar-se el genoll en el primer partit de lliga. Baixinho, Paredes o Joao Lima són d’altres que també han estat un temps fora dels terrenys de joc. Per això el club no descarta fer més fitxatges.
PUBLICITAT
PUBLICITAT