PUBLICITAT

encamp

PS projecta inversions per als 22 anys de concessió a Saetde

La formació vol evitar que comú i societat «s’atropellin»

Per M.C.

El número dos pel PS+I, acompanya d'altres membres de la formació
El número dos pel PS+I, acompanya d'altres membres de la formació | M.C.
El per ara conseller a l’oposició, Joan Sans, ja hi va insistir el passat mes de setembre en materialitzar-se i el seu acompanyant en la primera línia de l’equip del Partit Socialdemòcrata (PS) + Independents per Encamp, Pere Marsenyach, va voler detallar ahir el per què rebutgen l’acord d’intencions entre el comú d’Encamp i la societat gestora dels dominis esquiables del Pas de la Casa i Grau Roig, Saetde: «Queden 22 anys de concessió». I, per tant, cal dibuixar un projecte d’inversió que englobi tot aquest període, més enllà dels tres anys contemplats per l’administració sortint amb l’empresa.
 
Per a la força progressista, aquest acord d’intencions «no és bo» pel que «el que farem, guanyant, és buscar un acord d’aquí a 22 d’anys», així com «la formula perquè Comú i Saetde no s’atropellin» en la potenciació d’inversió a la vila fronterera.
 
«El Pas necessita inversió» però aquest acord d’intencions seria «silenciat administrativament» per tal de desvincular administració de Saetde. Per a PS+ Independents la solució passaria per «una consulta a la ciutadania» i, entre altres opcions, no descarta que els propis encampadans puguin adquirir el 34% en accions que per ara té el Comú. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT