PUBLICITAT

SANT JULIÀ DE LÒRIA

UL proposa la creació d’un fons social per lluitar contra la pobresa

La candidatura liberal vol garantir les necessitats bàsiques de les persones

Per JOSEP ROMERO

Farré i Duró amb els representants de Càritas parroquial de Sant Julià.
Farré i Duró amb els representants de Càritas parroquial de Sant Julià. | U.L.
Donar un pas més per millorar l’estat del benestar de les persones és un dels principals objectius que s’ha fixat la candidatura del Partit Liberal-Unió Laurediana de cara a la propera legislatura. El número u de la llista, Joan Farré, va explicar ahir, en un acte celebrat al local de Càritas parroquial, que tenen la intenció de crear un fons social amb la idea que «cap ciutadà de la parròquia es quedi sense els serveis bàsics que es mereix tota persona». 
 
El projecte es vol fer amb la col·laboració d’altres entitats de Sant Julià que treballen per les persones més desafavorides perquè «entenem que és bàsic que tots els ciutadans puguin millorar la seva qualitat de vida».
 
Farré va  indicar que com a institució «el Comú ha de garantir que ningú tingui problemes d’exclusió social o de privació dels serveis bàsics», amb la idea que la prioritat és «estar al servei de les persones i dels ciutadans». 
 
L’aspirant a cònsol major va indicar que «una vegada detectat el problema» es buscarà la manera de confeccionar i estructurar el fons, i si hi ha o no una partida econòmica específica aprovada per la corporació. 
 
MÉS BENESTAR/ Els liberals lauredians  volen centrar tots els seus esforços en el seu programa especialment en aquells col·lectius com ara la gent gran, «fomentant més activitats i tallers», els joves i els infants, amb els quals «no podem escatimar cap mena d’esforç», va concloure.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT