PUBLICITAT

Encamp

Ld’A veu a les Pardines un espai per a esports de neu

La formació vol activar la zona tot instal·lant-t'hi llums led

Per El Periòdic

Torres i Lafoz, ahir a les Pardines per presentar-hi el projecte.
Torres i Lafoz, ahir a les Pardines per presentar-hi el projecte. | ld'a
En cas que l’opció liberal arribés al  govern a Encamp, les Pardines podrien convertir-se en una pista adequada per a la pràctica de raquetes de neu o per a l’esquí de muntanya. D’aquesta manera, i en la línia estratègica seguida a nivell nacional per tal de desestacionalitzar el turisme al Principat, el candidat a cònsol major de l’opció liberal a Encamp, Jordi Troguet, es va traslladar ahir fins al mateix camí per tal d’exposar dits projectes. Els plans amb les Pardines de Liberals d’ANdorra + Independents, però, no es limita només a poder usar aquest espai natural durant tot l’any.
 
Acompanya per la número dos de la llista, Maribel Lafoz, i altres membres de la mateixa, Troguet també proposa al programa il·luminar l’entorn mitjançant llums led que se situarien a baixa alçada per tal d’evitar contaminació lumínica.
 
Un altre punt del programa consisteix en adaptar un lateral del camí per tal de fer-lo accessible a les persones que tenen mobilitat reduïda. Amb poca inversió es podria millorar molt el camí i convertir-lo en un referent, segons va assegurar el cap de llista.
 
A banda de tenir la intenció de millorar els territoris circumdants al llac d’Engolasters tot aplanant-los, Troguet va recordar el projecte de «transport aeri» per tal de donar energia renovada i notorietat a una zona que ha quedat en un segon pla i que no se li treu tot el potencial que té, motiu pel que la conjunció hi dedica especial èmfasi al programa. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT