PUBLICITAT

La Massana

Nous habitants a la Massana

La plaça de l’església acull aquestes festes un pessebre amb figures de gran dimensió

Per El Periòdic

Ahir van arribar a la Massana uns nous habitants que no pensen marxar fins un cop passades les festes nadalenques. La plaça de l’església parroquial acull des del passat dimarts una vintena de figures per recordar  el naixement del nen Jesús i amb ell la celebració del Nadal.
 
El nou pessebre va quedar instal·lat el migdia d’ahir després que diversos veïns de la població s’adrecessin a l’administració del poble per tal de sol·licitar una decoració d’aquesta mena a la vila, similar a la que demà mateix s’inaugura demà a Canillo (malgrat que aquest, després d’una sèrie d’anys ocupant el poble durant aquest període, ja ha estat ampliat en diverses ocasions, estant avui dia configurat per més de dues centenes d’escultures a mida real).
 
Així, la idea d’instal·lar un pessebre de grans dimensions va ser del Quart de la Massana, ja que va considerar  que seria un element dinamitzador de les festes nadalenques. El seu cost va ser sufragat conjuntament entre el Comú i la mateixa administració veïnal, tal com informa el govern local a través d’un comunicat de premsa.
 
Les figures de la Verge, Sant Josep, els Reis Mags i un pastor mesuren al voltant d’1,85 metres, cosa que fa molt vistós el conjunt. A banda del nen Jesús també hi ha diversos animals de granja. El pessebre, que està col·locat sobre una tarima al costat de l’Església, es pot visitar fins el 17 de gener. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT