PUBLICITAT

SANT JULIÀ DE LÒRIA

Vila demana l’obertura del Tobotronc pel proper pont

El candidat de LC reitera la deficient gestió de Naturlandia

Per JOSEP ROMERO

Vagoneta del Tobotronc
Vagoneta del Tobotronc | Tony Lara
Josep Vila, candidat de Laurèdia en Comú per Sant Julià, va denunciar novament ahir «la deficient gestió» de Naturlandia que ha portat a situacions «preocupants» com les que s’estan produint actualment a l’ecoparc. En concret va expressar el seu neguit perquè les instal·lacions del Tobotronc es mantinguin encara tancades just pocs dies abans de l’inici de la temporada d’hivern i en portes del Pont de la Puríssima. 
 
Per a Vila es tracta d’una prova més, va indicar, de la «deficient gestió» portada a terme. En la mateixa línia va recordar que «aquest fet malmet la imatge de la parròquia, i, alhora, posa en entredit la imatge del país». 
 
CANVI D’ESTRATÈGIA/ Pel número u de la llista de la plataforma laurediana cal «un canvi d’estratègia i una gestió més acurada per tal que les instal·lacions donin vida al poble».

Entre les seves propostes planteja tenir «uns comptes d’explotació equilibrats que evitin pèrdues». Un nou plantejament que considera ha de comportar també que es puguin beneficiar els ciutadans de la parròquia, a banda del país en general com a reclam turístic. Així d’alguna forma s’evitaria que «cada vegada tanquin més establiments hotelers i botigues».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT