PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’ONCA torna a Sant Cugat amb Motis i Chamorro

El concert ‘Jazz amb cordes’ tindrà lloc el proper 8 d’abril

Per EL PERIÒDIC

En primera línia, Chamorro, Motis i Pi, amb l’ONCA de fons.
En primera línia, Chamorro, Motis i Pi, amb l’ONCA de fons. | ONCA
L’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA) torna al Teatre Auditori de Sant Cugat el proper divendres, 8 d’abril. Novament acompanyada pels artistes Andrea Motis i Joan Chamorro, el conjunt intervindrà amb Jazz amb cordes. Ignasi Terraza acompanyarà la formació al piano i Josep Traver ho farà a les guitarres. Esteve Pi i David Mengual ho faran a la bateria i al contrabaix, respectivament.
 
L’actuació tindrà lloc en el marc del conveni de col·laboració entre la Fundació ONCA i el teatre vallesà. Aquesta cita a l’agenda, tal com la mateixa fundació comunica a través d’una nota de premsa, forma part de la temporada 2015-2016 que es va presentar oficialment a Barcelona el passat dilluns.
 
El concert amb què ONCA, Motis i Chamorro tronaran als escenaris vallesans, Jazz amb cordes, ja va ser estrena l’11 d’octubre de 2014, dins el 32è Festival Narciso Yepes Ordino i Fundació Crèdit Andorrà. Posteriorment, es va presentar el 18 d’abril d’enguany, al Festival Strenes de Girona. Motis i Chamorro segueixen sorprenent amb les seves espectaculars i singulars propostes, i consolidant-se com una de les revelacions del jazz actual a escala mundial. En aquesta ocasió es tracta d’una fusió entre el so de la banda de Joan Chamorro, la particularitat de la veu de Motis i les cordes de l’ONCA. 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT