PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La temporada d’Scotty Jordan torna a perillar

Una lesió al genoll posa en dubte la campanya, però fins demà no sabrà l’abast d’aquesta

Per I. M. / A. C.

Scotty Jordan, abans de la temporada 2014-2015, a Escaldes-Engordany.
Scotty Jordan, abans de la temporada 2014-2015, a Escaldes-Engordany. | TONY LARA
La mateixa setmana de l’inici de la temporada de competició 2015-2016 en Copa d’Europa, Scotty Jordan va tornar a patir problemes. Unes molèsties al genoll dret, el qual ja es va operar l’any 2012 en el menisc extern, són les culpables aquesta vegada. L’esquiador de la FAE encara no sap quant temps haurà d’estar parat. Ho sabrà demà, una vegada hagi passat les proves definitives que dictaran si s’haurà de realitzar una artroscòpia o no. 
 
En cas que sigui necessària fer aquesta intervenció per recuperar el genoll, Jordan estarà com a mínim dos mesos sense poder-se calçar els esquís, mentre que si les molèsties no resulten ser tan greus, el rider podrà retornar a l’acció cap a mitjans o finals de gener. «Potser no és tan greu i en un mes i mig o dos ja puc tornar aquesta mateixa temporada. Esperaré a veure què em diu el metge», comenta l’esquiador del Principat. 
 
Fins ara, Jordan ha visitat el metge de la FAE, Bernat Escoda, i ha rebut més opinions de diversos professionals de Toulouse i Barcelona, les quals algunes indiquen que es tracta d’una lesió més greu i altres apunten a una recuperació més ràpida. Això vol dir que la temporada de Jordan és ara mateix una incògnita, i ho serà almenys fins demà. «Estic amb ganes de tornar a agafar els esquís el més aviat possible i poder entrenar», explica l’andorrà, que no està desanimat davant la incògnita de la nova possible lesió de llarga durada. 
 
Aguareles, sol en estil lliure

Amb les molèsties de Jordan, Carlitos Aguareles és ara mateix l’únic representant en la secció de freestyle de la FAE, a falta de saber quin és l’abast de la lesió del seu company. El jove rider de 17 anys havia d’estrenar-se en Copa d’Europa aquest cap de setmana a Kaunertal (Àustria) però va ser anul·lada. «Ell està bé, en forma i millor del que esperàvem, pel que hem vist als entrenaments», exposa el director técnic de la FAE, Carles Visa, que afegeix: «Guanyem temps dia a dia». Aguareles torna d’una temporada en blanc per una lesió al genoll, per aquest motiu no es posa objectius en forma de resultats i combinarà proves FIS amb Copes d’Europa. «Anem amb molta cura, no volem pressionar, però està a punt per córrer», afirma Visa del jove corredor, que ara es troba a Àustria fent entrenaments mentre espera a disputar la propera prova. 
 
Verdú i Oliveras, a Nakiska

Per la seva part, els corredors d’alpí, Joan Verdú i Marc Oliveras, disputaran avui a Nakiska (Canadà) la primera prova FIS de la temporada. Ahir van disputar els entrenaments i van ser segon i setè, respectivament, entre els més de 60 corredors presents.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT