PUBLICITAT

Andorra la Vella

Ponsarnau és acomiadat abans del partit davant el MoraBanc

El Guipúscoa arribarà a Andorra amb nou tècnic i Peñarroya avisa del perill que tindrà aquest duel

Per ALBERT CANES

Jaume Ponsarnau, en el seu últim partit com a tècnic del Guipúscoa.
Jaume Ponsarnau, en el seu últim partit com a tècnic del Guipúscoa. | ACB PHOTO / L. GARCÍA
Un balanç de 0-8 ha estat el màxim que ha pogut aguantar la directiva del RETAbet.es GBC. Ahir va comunicar que Jaume Ponsarnau havia estat cessat com a entrenador de l’equip en «considerar necessari un canvi en la direcció tècnica de l’equip», tot i que «es valora positivament el seu esforç i dedicació», explicava el comunicat de la junta directiva. Tot això va passar just la setmana abans del partit contra el BC MoraBanc Andorra que enfronta els dos equips aquest dissabte. Ahir encara no s’havia fet públic qui prendrà el relleu del tècnic lleidatà. Mentresatant, els tècnics Jon Txakartegi i Lolo Encinas es fan càrrec dels entrenaments preparatoris per al partit de dissabte davant el club tricolor. 
 
Amb un 0-8 i un nou entrenador, els de Joan Peñarroya s’enfronten a una prova de foc davant un Guipúscoa que necessita assolir la primera victòria de la campanya. «Em sap molt greu pel Jaume perquè a part d’un professional és un bon amic. Estem en un any en el qual en vuit jornades ja hi ha quatre entrenadors nous a la categoria. Sembla que aquest any hi ha poca paciència o molts nervis, no sé com dir-ho», declarava ahir el tècnic del conjunt tricolor en roda de premsa, abans d’avisar del perill que té el rival de diumenge pel fet de venir amb una ratxa tan negativa. «Veurem quin equip ens trobem. El que tinc clar és que és el duel més difícil que juguem aquesta temporada perquè els partits que ens han costat més són els que tothom dóna per fet que hem de guanyar. Nosaltres som l’Andorra i no tenim cap enfrontament que estigui clar que guanyem», comentava Peñarroya, que de manera contundent afegia: «Si pensem que ells van 0-8 i que al primer quart hem d’anar guanyant, merda». No considerant que aquest avís fos prou, Peñarroya va recordar els dos partits contra l’equip basc de la temporada passada i el de Manresa al Poliesportiu de fa unes setmanes. «Si el Barça i el Madrid respecta tothom com no ho hem de fer nosaltres?», reflexionava el tècnic. 
 
La dita diu que nou entrenador significa victòria i en alguna jornada el Guipúscoa ha de sumar la seva primera victòria. L’any passat ho va fer contra el MoraBanc. Repetirà aquesta temporada a Andorra?
PUBLICITAT
PUBLICITAT